Je BBL traject volgen bij VESTEN VAKLUI

Je hebt gekozen voor een opleiding in de techniek. Een keuze waar je trots op kunt zijn!
Want goede VAKLUI zijn heel hard nodig. Dat horen en zien wij dagelijks in ons werk.

Maar waarom bij ons je BBL traject volgen? Simpel. Omdat het ons vak is om voor jou het best passende project te vinden. VESTEN VAKLUI is erkend leer-werk-intermediair. Bij VESTEN VAKLUI hebben we een groot netwerk binnen de techniek. We zoeken voor jou een project op maat dat zo goed mogelijk aansluit bij jou en bij je opleiding.

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je doet je praktijkervaring op bij ons en je volgt je opleiding op een ROC bij jou in de buurt. In de praktijk betekent dit dat je meestal 4 dagen per week aan het werk bent en dat je 1 dag per week naar school gaat. VESTEN VAKLUI is op deze weg je thuisbasis. Wij coachen en ondersteunen je tijdens je gehele BBL traject. Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst en we helpen je om je talenten maximaal te ontplooien.

En waarom kunnen wij dit zo goed? Omdat we dit al 20 jaar doen. Het is ons vak, onze specialiteit, om mensen binnen de techniek te coachen in hun loopbaan. Hier ligt onze kennis en ervaring. Hier worden we blij van.

Welke vaklui zoeken we?

We zoeken jong technisch talent.

  • Je wilt je opleiding op MBO niveau 2 of 3 combineren met werken
  • Je hebt interesse in elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde
  • Je bent een doener
  • Je wilt graag leren in de praktijk
  • Je hebt een goed gevoel voor humor
  • Je wilt je aansluiten bij een leuk en persoonlijk team

Je kiest voor ons en dan?

Samen met jou gaan we in gesprek. Wat vind je mooi? Wat voor soort bedrijf en welke werkzaamheden passen bij jou? Waar ligt je hart? Wanneer we dit van jou weten, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passend project.

Je opleiding volg je op je eigen ROC. Wij zorgen ervoor dat we alles coördineren met jouw school/ ROC. Je krijgt van ons een arbeidscontract, een zogenaamde leer-werkovereenkomst. Je gaat dus ook meteen geld verdienen. Want dat is het mooie aan een BBL traject. Een ideale manier om jezelf te ontwikkelen tot vakspecialist.

En daar waar extra kennis nodig is, regelen wij voor jou extra theoretische of praktische vaktrainingen. Wij hebben hiervoor het VESTEN JEZELF concept ontwikkeld. Ben je eenmaal gestart op je project, dan hebben we wekelijks contact met je. Wij zijn jouw thuisbasis.

Je bent onderdeel van ons team!

Bij ons kom je terecht in een team van VAKLUI. Minstens 1 x per kwartaal zien we elkaar om van elkaar te leren en elkaars verhalen te horen en om het gewoon leuk te hebben samen. En jij bent vanaf dag 1 onderdeel van ons team.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen! Neem via onderstaande knop contact met ons op.